Mítoszok és legendák nyomában Tábortűz… Teljes sötétség… A farönkök pattogása… És a háttérből halkan megszólal egy sámándob. Egyre hangosodó, ütemes zaja kalandra hív. Eredj velünk a legendák és mítoszok nyomába abban az időszakban, ami csupán négyévente fordul elő. Ismerd meg a Szent Grál legendáját! Borzolja hajadat Thor pörölyének suhintása! Pajzánkodj virágos mezőkön Artemisz nimfáival! Elevenítsd fel gyermekkorod legszebb meséit Csukás Istvánnal. Szökőévi Sauna Party pénteken 20:30-tól a Pesterzsébet Jódos Sós Gyógyfürdőben.

Karibi party – Télből a nyárba

Te is álmodoztál már, arról, hogy magad mögött hagyod a téli hideget, a szürkeséget, a szmogot, de eddig csak a Járda Szigetekig jutottál el? Vágysz egy olyan helyre, ahol testedet a forróság után jeges koktél hűti, bőrödet a hullámzó sós(-jódos) víz nyaldossa? Akkor ne is keress tovább! A Sauna Party csapata február 21-én, pénteken elvisz téged egy hamisítatlan karibi party-ba, ahol tényleg a trópusokon érezheted magad. Lesz fűszoknya, pálmafák, kis esernyős koktélok és természetesen rekkenő forróság.

Szauna Karnevál

Mit nekünk a riói paszaré?! Kit izgat a velencei felhajtás?! Az igazi karneváli hangulatért nem kell kontinenseket átszelni, valamint ázsiai turisták garmadáját kerülgetni. Pesterzsébeten péntek este 20:30-tól felharsannak a fanfárok, előkerülnek a maszkok és villannak a csodálatosabbnál lenyűgözőbb jelmezek. Légy részese ennek a varázslatos forgatagnak; hagyd, hogy magával ragadjon a színek és dallamok harmóniája.

Belépés kizárólag Ádám és Éva kosztümben.

Boldog Új Évet Kíván a Sauna Party csapata!

Hello, 2020!


Emlékszel még, mikor szaunáztál utoljára? Mintha tavaly lett volna…

A Szilveszter már a múlté, a malacsült utolsó szelete rég elfogyott, a pezsgőspalackok is kiürültek… Magunk mögött hagytuk 2019-et, de csak azért, hogy 2020-ban újra felfűtsük a Pesterzsébeti Fürdő szaunáit.

Gyere és tarts velünk az új évtized első Sauna Partyján 2020. január 3-án, 20:30-tól!

2020-ra fogadjuk:
– idén is forrók lesznek a kályhák
– remek szaunaprogramokkal és mesterekkel várunk titeket
– továbbra is lelkesen hirdetjük az egészséges, textilmentes szaunázást
– és igen, lesz tepertőkrémes kenyér…

Fürdőruhamentes éjszakai szaunázás Budapesten.

Warm Up – Elő Szilveszteri Sauna Party 🍾♨️ 12.27. Péntek

A karácsony már a múlté, 2020 pedig meg a kanyarban sincs, így pont van időd kipihenni az ünnepek alatt felgyűlt stresszt és kiizzadni az anyós bejglijenek “csak még egy szeletét”. 🍰

Emeltük a tétet, négy szaunamester helyett öt lett: Dia, Janó, Peti, Tibi és Tivadar mindent belead, hogy remek zárása legyen ez az est 2019-nek.

A megszokott étel 🍗 és ital 🥤 kánaán mellett ezúttal hidegtálakkal 🍱 és pezsgővel 🥂 is készülünk Nektek 😉

Fürdőruhamentes éjszakai szaunázás Budapesten.