KÖZLEMÉNY

Kedves Vendégeink!

Az országos tisztifőorvos tegnapi bejelentése – miszerint már Magyarországon is találtak koronavírusos beteget, akik a Széchenyi fürdőben is jártak – okán azonnali fertőtlenítést, valamint az éjszakai rendezvények bizonytalan ideig tartó felfüggesztését rendelte el fürdőiben a BGYH.
Ez a határozat a fürdők napközbeni működését nem érinti, de sajnálatos módon az éjszakaiakat, tehát a Sauna Party rendezvényét igen.

A pénteki 2020.03.06-i Nőnapi rendezvény ELMARAD.

Az előre megvásárolt jegyeket későbbi alkalommal lehet felhasználni, vagy a BGYH visszatéríti.
Visszatérítés esetében kérjük, írjanak levelet a kiss.dora@spabudapest.hu e-mail címre.

A mihamarabbi közös izzadás lehetőségében bízva:

Sauna Party csapata ♨️

A NŐK Napja

Március 6-án a Sauna Party nem távoli földrészekre utazásról, nem mítoszokról és legendákról, de még nem is a tavasz köszöntéséről szól. Ez a nap a Nőké, akikre a nemzetközi nőnap alkalmából extra figyelem és különleges meglepetés vár. Természetesen a Zoltánokról se feledkezünk meg, hiszen ez a nap egy kicsit az övék is.

Mítoszok és legendák nyomában Tábortűz… Teljes sötétség… A farönkök pattogása… És a háttérből halkan megszólal egy sámándob. Egyre hangosodó, ütemes zaja kalandra hív. Eredj velünk a legendák és mítoszok nyomába abban az időszakban, ami csupán négyévente fordul elő. Ismerd meg a Szent Grál legendáját! Borzolja hajadat Thor pörölyének suhintása! Pajzánkodj virágos mezőkön Artemisz nimfáival! Elevenítsd fel gyermekkorod legszebb meséit Csukás Istvánnal. Szökőévi Sauna Party pénteken 20:30-tól a Pesterzsébet Jódos Sós Gyógyfürdőben.

Karibi party – Télből a nyárba

Te is álmodoztál már, arról, hogy magad mögött hagyod a téli hideget, a szürkeséget, a szmogot, de eddig csak a Járda Szigetekig jutottál el? Vágysz egy olyan helyre, ahol testedet a forróság után jeges koktél hűti, bőrödet a hullámzó sós(-jódos) víz nyaldossa? Akkor ne is keress tovább! A Sauna Party csapata február 21-én, pénteken elvisz téged egy hamisítatlan karibi party-ba, ahol tényleg a trópusokon érezheted magad. Lesz fűszoknya, pálmafák, kis esernyős koktélok és természetesen rekkenő forróság.

Szauna Karnevál

Mit nekünk a riói paszaré?! Kit izgat a velencei felhajtás?! Az igazi karneváli hangulatért nem kell kontinenseket átszelni, valamint ázsiai turisták garmadáját kerülgetni. Pesterzsébeten péntek este 20:30-tól felharsannak a fanfárok, előkerülnek a maszkok és villannak a csodálatosabbnál lenyűgözőbb jelmezek. Légy részese ennek a varázslatos forgatagnak; hagyd, hogy magával ragadjon a színek és dallamok harmóniája.

Belépés kizárólag Ádám és Éva kosztümben.